Friday, March 13, 2009

UPDATE: Bajet Mini KLIfe: pelan pendapatan baru! lebih menarik dan lebih mudah!

Salam semua ahli-ahli klife dan pengunjung blog ini.
Ini merupakan update kepada sesi taklimat yang telah diadakan di Dewan Perpustakaan Komuniti Petaling Jaya pada 13 March 2009 jam 8.30.

Saya mengira, kehadiran pada malam itu berjumlah lebih 20 orang. Ramai Stokist hadir. Sepatutnya ramai lagi yang hendak datang, tetapi seperti biasa, hal-hal yang terjadi pada saat akhir telah mematikan niat untuk datang.

walau bagaimanapun, malam itu tetap meriah. Encik Nizam dan Encik Wan dari KLIfe telah memberikan penerangan yang panjang lebar walaupun secara asas tentang plan pendapatan terbaru klife. Pada malam itu juga Datuk Normaziah dan suami hadir dan telah menerangkan tentang justifikasi kenapa plan terbaru ini dibuat. Beliau juga menerangkan tentang kempen pengiklanan klife yang telah dirancangkan. Disamping itu penerangan tentang produk baru juga telah dibuat.

Plan pendapatan baru.

klik untuk plan pendapatan terbaru klife disini

Plan pendapatan terbaru ini merupakan pelan pendapatan termudah dan tersangatlah senang hendak dibuat. ini merupakan pandangan peribadi saya. setelah berkecimpung dalam bidang MLM selama lebih kurang 10 tahun, saya merasakan bahawa plan ini merupakan antara plan termudah yang telah dibuat oleh sebuah syarikat MLM. Bagi mereka yang baru, plan ini merupakan plan terbaik untuk mereka. pertama: ia mudah dibuat; kedua: ia murah; ketiga: ia seimbang dan keempat: ia boleh memberikan pendapatan yang banyak dengan cepat dan berterusan.

plan ini masih mengekalkan 2 skim terdahulu. iaitu skim power start (PS) dan conventional placement (CP). Cuma yang membezakan ialah pendapatan unilevel kini dalam PS. ini bermakna, dulu PS kita hanya akan dapat sekali sahaja. tetapi kini PS kita akan terima sehingga level ke 8!.

terdapat beberapa insentif terbaru telah ditambah. dan ini menjanjikan plan ini paling menarik antara plan yang telah dibuat oleh syarikat MLM di malaysia.

secara asas, Plan CP adalah wajib. Plan PS adalah pilihan. UNtuk plan CP kita kena maintain BV60 (minimum) lebih kurang RM 120.00. UNtuk plan PS kita kena maintain BV80 (pilihan) lebih kurang RM160.00.

pada kiraan saya sekiranya group kita mengekalkan dengan maintain BV140, kita hanya memerlukan 2 level sahaja untuk melayakkan kita mendapat lebih kurang Rm400 sebulan.

nota:
kalau cecah RM500 sebulan, kita akan dapat insentif lain dari KLIFE! ini bermakna silap hari bulan, hanya dengan 2 level sahaja, kita akan dapat lebih kurang RM900 sebulan!.

status pangkat

plan baru ini menyaksikan pertambahan 3 lagi pangkat. iaitu Senior Executive Director, Royal Executive Director dan Royal Crown Director.

Setiap pangkat mempunyai kelebihan yang tersendiri. Lagi tinggi lagi banyak pendapatan akan kita dapat.

Disamping itu, BV untuk menjadi Senior Manager dan ke atas adalah terkumpul!. ini bermakna, BV yang kita beli selama ini akan dikumpulkan untuk melayakkan kita mendapat status. Dulu habis bulan, habis BV. KIni tidak lagi. ia dikumpulkan untuk membolehkan kita menjadi SM dengan lebih cepat lagi!. Bagus bukan?.


Kempen Iklan KLIFe


Semasa pembentangan pelan ini, Datuk Normaziah telah menyatakan bahawa KLIFe akan membuat kempen iklan secara agresif untuk tahun 2009 dan 2010. Saksikan iklan KLIFe di:

TV3 - selama setahun. Bermula dari bulan 5 2009 - bulan 5 2010.
Surat Kabar- 2 kali sebulan. Harian Metro dan KOSMo!
Bas- pengiklanan bergerak KLIFe. 2 bas akan dipilih oleh KLIFe untuk digunakan bagi memperkenalkan KLIFe. Bas2 ini akan ditampal dengan iklan KLIFe. satu bas akan diPulau PInang dan satu lagi di KL.

Produk terbaru

Terdapat pertambahan produk di KLIFe. Pada masa ini terdapat pertambahan produk-

Perfume lelaki dan wanita
Pencuci Pinggan Mangkuk
Sabun Basuh Baju Gred A
Pelembut pakaian

Sistem online yang dipertingkatkan

UNtuk makluman semua, sistem online KLIFe telah dinaik taraf dengan memjadikan ia lebih mudah untuk digunakan. lebih user friendly. Disamping itu pembayaran cek klife akan ditukar kepada pembayaran online. iaitu duit ewallet kita akan dimasukkan terus kedalam akaun bank pilihan kita. jadi, update no akaun bank anda sekarang juga. HUbungi Encik HAfiz KLIFe untuk keterangan lanjut. [klik disini untuk menghubungi klife]

Jadi akhir kata, malam itu memang telah menunjukkan iktizam dan semangat KLIFe untuk membantu usahawan-usahawan KLIFe dalam bidang perniagan ini. berkenaan dengan HQ klife yang under renovation. Encik NIzam memberitahu saya bahawa ia akan siap pada pertengahan tahun ini. Kelewatan bukan sebab KLIFe tetapi dari segi undang-undang.Jadi saksikan sahaja wajah baru HQ klife nanti.

Pada anda semua, KLIFe tetap berjalan. Ia lambat sedikit tetapi tidak mengapa. KLIFe bukan menjalankan program main duit sebab itu ia lambat take off. KLIfe merupakan peniaga MLM tulen dan benar. Jadi teguhkan diri anda. masa kita akan tiba.

Salam semua.

ManagerNFPG
***************************************************************************************
Salam semua,

KLIFe akan membentangkan Bajet MIni pada tempat dan masa di bawah:

Tarikh:13.3.2009
Masa:8.30 malam
LOkasi: tingkat 3, dewan ilmu perpustakaan komuniti PJ, 389, Seksyen 3 (sebelah stadium hoki pj).

Untuk keterangan lanjut, hubungi:
019 243 3238 tq

Semua dijemput hadir!

nota:
apa yang menarik nanti ialah pembentangan plan pendapatan yang baru yang lebih menarik dan mampu buat. Dijamin senang nak buat duit!.
Plan ini juga mampu mengurangkan impak kesan kemelesetan ekonomi dunia kepada malaysia.

PM saya untuk keterangan lanjut.

lawati:
www.spg-klife.blogspot.com

atau

www.klife.com.my

bersama kita menjayakannya!

No comments: