Tuesday, April 28, 2009

Dengan KLIFe, menjadi Kurus semudah 1-2-3!

Idamkan badan yang ramping, menarik dan cantik?
kami tawarkan kepada anda peluang mendapatkan badan yang menarik tanpa lapar, tanpa dahaga, mudah dan murah!

lawati
www.klife.com.my // www.spg-klife.blogspot.com

pakej untuk ramping dan kurus semudah 1-2-3:

1- High Protein DIet (HPD) : RM 98 // 25 paket

Minum HPD yang dirumus dari protein soya untuk membantu mengurangkan berat badan. Protein soya adalah sumber makanan rendah lemak berkualiti tinggi. Ia mampu membuat perut kenyang sepanjang hari. Minum satu paket pada waktu pagi dan malam untuk rasa kekenyangan. Bila kenyang, makan pun kurang. HPD mengandungi vitamin dan mineral. Jadi anda akan tetap dapat zat yang diperlukan oleh badan walaupun tanpa makanan pejal.

2- Detox C5: Rm 69.00

ambil sesudu Detox C5 pada waktu pagi dan sesudu lagi pada waktu malam.

Fiber: Rahsia kearah pembersihan usus dan mempengaruhi hormon yang mengawal sistem penghadaman.

Permasalahan: Hidup tanpa fiber mencukupi membuatkan kita sentiasa merasa ketidakselesaan.

Penyelesaian: Apabila fiber melalui usus kita, ia sebenarnya membawa bersama lemak dan kalori keluar, mencegah tubuh dari memecah dan menyerap sesetengah lemak dan kolestrol yang dihadam.

Detox C5 Klife- Fiber penentang lemak, membantu menentang sembelit dan buasir, mengeluarkan toxid dari usus, menggalak pembuangan najis, mengurangkan tahap kolestrol, melambatkan penyerapan glukosa, memudahkan sel membakar gula daripada menyimpannya sebagai lemak yang akan mengakibatkan penyakit kencing manis.

Pengambilan:
Campurkan 2 sudu besar Detox C5 di dalam segelas air. Kacau dan minum dengan segera pada waktu pagi ketika perut kosong, sekurang – kurangnya 1/2jam sebelum sarapan pagi

3- Trimming gel: Rm 48.00

Trimming gel merupakan gel yang memecahkan lemak terkumpul pada badan. Ia digunakan secara khusus untuk membentuk bahagian badan tertentu. Ia berfungi dengan memecahkan lemak dibahagian badan yang dikehendaki seterusnya membentuk bahagian badan sebagaimana yang kita mahu!. Ia tidak ada kesan sampingan. Ia dibuat melalui proses pengilangan terbaik hasil penyelidikan berterusan oleh KLIFe.

Gunakan 2 kali sehari selepas mandi untuk kesan maksima.


...............................................

untuk keterangan lanjut lawati
www.klife.com.my atau www.spg-klife.blogspot.com

No comments: